06-19284294 info@imkegerrits.nl

Over mij:

Mijn naam is Imke Gerrits. Met ruim 20 jaar ervaring als advocaat en mediator help ik mijn cliënten met al hun vragen en problemen op het gebied van echtscheidingen, familierecht en erfrecht. Deze vragen en problemen zijn vaak erg divers, maar vrijwel altijd merk ik dat sprake is van een grote impact op de persoonlijke levens en toekomst  van mijn cliënten. Het geeft mij dan ook veel voldoening om voor hen de best mogelijke oplossing te bereiken.

Kennis en ervaring.

Ik heb diverse aanvullende opleidingstrajecten voor advocaten gevolgd en met een examen afgerond, zodat ik mij mediator, specialist familierecht en specialist erfrecht mag noemen. Ik ben lid van specialisatieverenigingen die als eis stellen dat jaarlijks voldoende opleidingen worden gevolgd zodat de juridische kennis en kwaliteit steeds op het hoogste niveau blijft. Daarmee kan ik de beste mogelijke resultaten bereiken voor mijn cliënten.

Na 20 jaar in de advocatuur en jarenlang werkzaam geweest te zijn op een groter advocatenkantoor, heb ik er voor gekozen om mijn eigen kantoor te starten. Op die manier kan ik mijn cliënten beter van dienst zijn met een persoonlijke en laagdrempelige aanpak. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om op hoog niveau duidelijke adviezen te geven in begrijpelijke taal.

Persoonlijke aanpak.

Iedere zaak is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. In een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag ik jou dan ook om je situatie toe te lichten. Als ik zicht heb op het probleem kan ik bepalen wat de beste strategie is om het door jou gewenste resultaat te bereiken. Daarbij richt ik mij op de wensen van mijn cliënten, zonder daarbij het grotere geheel en de kosten uit het oog te verliezen.

Om de beste kwaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij de Vereniging van Familierechtadvocaten en scheidingsmediators als specialist erfrecht, specialist familierecht en mediator. Ik ben daarnaast als mediator lid van de Mediatorsfederatie Nederland. Daardoor ben ik ook beschikbaar voor o.a. mediations die door de rechtbank worden verwezen of mediations op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Ik ben tot slot aangesloten bij het Netwerk Familierechtadvocaat.

kennismaken?

Je bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak via 06-19284294 of via info@imkegerrits.nl.

wat anderen over mij zeggen:

“Goede begeleiding tijdens een moeilijke periode. Ook erg gedreven in de rechtbank. Buitengewoon fijn bijgestaan.”

wat anderen over mij zeggen:

“Snel, meedenkend en betrokken. Ondanks de verdrietige reden toch na elke afspraak met een goed gevoel naar huis gegaan.”

wat anderen over mij zeggen:

“Dankzij mijn advocaat mijn doel bereikt. Heel fijn!”

Aangesloten bij:

Rechtsgebieden register:

Imke Gerrits heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

* Personen- en Familierecht

a)  Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen

b)  Ouderschap en erkenning

c)  Mediation

* Erfrecht

 

Op grond van deze registratie is Imke Gerrits verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de
Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd
hoofdrechtsgebied.

Imke Gerrits Advocatuur en Mediaton

De Poort 7A

5751 CN Deurne

info@imkegerrits.nl

06-19284294

KVK-nummer: 83384847

BTW-nummer: NL003813110B04

Imke Gerrits Advocatuur en Mediaton heeft geen Stichting Derdengelden ter beschikking zodat geen derdengelden ontvangen kunnen worden.

Imke Gerrits Advocatuur en Mediation heeft in geval van langdurige afwezigheid een waarnemingsovereenkomst met mw. mr. S. Wagter van GLDK Advocaten te Geldrop.

Stel hier je vraag: